NBE Beauty

NBE står för Nannic Beautyfying Energy och är ett professionellt koncept för resultatinriktad hudvård. En vetenskapligt utvecklade metod som ger synliga resultat redan från den första behandlingen och stärker upp huden på lång sikt.

Varje behandling anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat tack vare de specialutvecklade serumen. Ett säkert och väl beprövat koncept som distrubueras i 38 länder. Bioaktiva hudvårdsprodukter som är dermatologiskt testade och har medicinskt bevisade effekter.  Kraftfulla högteknologiska apparaturer, specialutvecklade behandlingsserum och en komplett hudvårdsserie i en unik kombination för maximala effekter.

För Dig som vill jobba anti-age utan nålar, laserljus eller andra aggressiva metoder som är smärtsamt och kan skada huden. Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter för att bromsa hudens åldrande.

NBE är en professionell behandling som endast utförs av Auktoriserade Hudterapeuter. För maximalt resultat kombinera NBE tillsammans med daglig användning av Nannics hudvårdsprodukter.